VR & Kameror

Låt ditt varumärke följa med på oförglömliga äventyr! Med de senaste Action kamerorna med tryck kan du filma din skoter tur på kickoffen eller ett fallskärmshopp på team-buildingen.  Med logomärkta 360 graders kamerorna kan mäklaren filma visningslägenheten och skapa VR filmer vilket ger helt nya visuella dimensioner online. 

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

360° Wi-Fi Actionkamera

1,918 kr

360° Wi-Fi Actionkamera somär utrustad med en 1080p HD-lins och en 0,96" LCD-skärm för att ta fotograferingen till nästa nivå. Genom appen kan du strömma live videos från din anslutna enhet med 360° k..

Action kamera

603 kr

Action kamera med 720p HD-objektiv och en 3,8 cm LCD-skärm på baksidan för att visa filmer eller bilder. Kan ta bilder och videoklipp. Inklusive vattentät box, mikro USB-kabel och 10 extra tillbehör. ..

HD 720P Wi-Fi-kamera för hemmabruk

655 kr

Med denna kompakta kamera kan du se livefeeds var du än är. Den har även stöd för dag- och nattövervakning. Ansluten till din Wi-Fi kan du strömma i realtid från den rekommenderade appen. Med appen ka..

HD720P kamera solglasögon

790 kr

Ta filmer eller foton med stil! Solglasögon med en High Definition 720P-kamera. Detta ger dig den perfekta vinkeln för att fånga ett ögonblick. Solglasögonen har också en mikrofon för att spela in lju..

Lifestyle actionkamera

649 kr

Lifestyle actionkameran levereras med en 1080p HD-lins som fångar de där speciella stunderna. Actionkameran kan ta både stillbilder och video med kristallklar upplösning. Clipset på baksidan gör att d..

Minidrönare

598 kr

Lättviktsminidrönare i fickformat för inom- och utomhusbruk. Minidrönaren är försedd med LED-lampor som gör att du kan använda den på natten. Fjärrkontrollen fungerar som en väska för din minidrönare ..

Minidrönare med kamera och fjärrkontroll

770 kr

Minidrönare med kamera i fickformat som kräver uppmärksamhet! Drönaren har en HDP 480P-kamera som kan ta bilder och filmer. Auto-svängfunktionen ger stabilitet, enkel kontroll under flygningen och gör..

Veracity Virtual Reality glasögon

28 kr

Upplev den ultimata virtuella verkligheten på ett billigt sätt. Dessa Virtual Reality glasögon i kartong kan monteras snabbt och enkelt. Ladda ner någon "VR" app på din smartphone, lägg den i locket o..

Virtual Reality Headset

130 kr

Upplev 360 graders filmer eller spel genom att ladda ner en "Virtual Reality App" eller "3D App" på din smartphone. Headset har stoppning för komfort. Justerbar huvudrem. Passar de flesta smartphones...

Virtual Reality Headset med hörlurar

240 kr

Virtual Reality headsetet innehåller hörlurar som sitter direkt i din smartphone. Nu är alla dina sinnen engagerade i den virtuella världen! Hämta en "Virtual Reality" App eller "3D" App på din telefo..

Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)