VR & Kameror

Låt ditt varumärke följa med på oförglömliga äventyr! Med de senaste Action kamerorna med tryck kan du filma din skoter tur på kickoffen eller ett fallskärmshopp på team-buildingen.  Med logomärkta 360 graders kamerorna kan mäklaren filma visningslägenheten och skapa VR filmer vilket ger helt nya visuella dimensioner online. 

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

360° WiFi actionkamera

2,070 kr

360° WiFi actionkamera som är utrustad med en 1080p HD-lins och en 0,96" LCD-skärm för att ta fotograferingen till nästa nivå. Genom appen kan du strömma live videos från din anslutna enhet med 360° k..

Actionkamera

632 kr

Action kamera med 720p HD-objektiv och en 3,8 cm LCD-skärm på baksidan för att visa filmer eller bilder. Kan ta bilder och videoklipp. Inklusive vattentät box, mikro USB-kabel och 10 extra tillbehör. ..

Lifestyle actionkamera

746 kr

Lifestyle actionkameran levereras med en 1080p HD-lins som fångar de där speciella stunderna. Actionkameran kan ta både stillbilder och video med kristallklar upplösning. Clipset på baksidan gör att d..

Minidrönare

577 kr

Lättviktsminidrönare i fickformat för inom- och utomhusbruk. Minidrönaren är försedd med LED-lampor som gör att du kan använda den på natten. Fjärrkontrollen fungerar som en väska för din minidrönare ..

Portrait 4k wifi actionkamera

1,062 kr

Denna aktionkamera är utrustad med en 4K-lins, wifi och en 5 centimeter stor LCD-skärm för att fånga speciella ögonblick. Actionkameran kan ta både bilder och videos med kristallklar upplösning. Wifi ..

Veracity Virtual Reality glasögon

31 kr

Upplev den ultimata virtuella verkligheten på ett billigt sätt. Dessa Virtual Reality glasögon i kartong kan monteras snabbt och enkelt. Ladda ner någon "VR" app på din smartphone, lägg den i locket o..

Virtual Reality Headset

101 kr

Upplev 360 graders filmer eller spel genom att ladda ner en "Virtual Reality App" eller "3D App" på din smartphone. Vadderat komfortabelt headset med justerbar huvudrem som gör att "en storlek passar ..

Virtual Reality Headset med hörlurar

274 kr

Virtual Reality headsetet innehåller hörlurar som sitter direkt i din smartphone. Nu är alla dina sinnen engagerade i den virtuella världen! Hämta en "Virtual Reality" App eller "3D" App på din telefo..

Visar 1 till 8 av 8 (1 sidor)