Balmain

Automatiskt 2-lagers 30" paraply

240 kr

Automatiskt paraply. 2-lagers mot vindstyrka. Metallskaft med ribbor i glasfiber. Exklusiv design. Levereras i påse. Pongeepolyester. ..

Balmain anteckningsbok Gåvoset

78 kr

Exklusivt designat Balmain gåvoset som innehåller en kulspetspenna och A5 anteckningsblock med 96 sidor linjerat krämfärgat papper (80 gram), färgmatschat elastiskt band och markör i resår. Balmain pr..

Balmain pennfodral med struktur

94 kr

Pennfodral för att skydda din penna mot repor under transport i väskan, plånboken eller fickan. Läderimitation. ..

Gloss Duo Pennset

200 kr

Exklusivt designad kulspetspenna och rollerballpenna i presentset. Glansig svart övre kropp med texturerad botten och glansaccenter. Inklusive högkvalitativ svart bläck. Tvådelad Balmain® presentförpa..

Kulspetspenna

127 kr

Denna elegant formgivna kulspetspenna i exklusiv design förkroppsligar Balmain-andan och ger kompromisslös kvalitet. Schweizisktillverkade refiller ger smidigt skrivande med bläck som är gjort för att..

Lackad kulspetspenna

72 kr

Exklusivt designad lackad kulspetspenna i nattsvart, koboltblå eller chokladbrunt med gulddetaljer. Balmain presentförpackning. Inklusive svart refill i premium kvalité. Metall. ..

Mapp

958 kr

Lyxig mapp med blixtlåsstängning, anteckningsbok med gulddetaljer och mönstrat foder. Mappen har två pennöglor, en ögla för USB-minnet och visitkortsfickor. Levereras i en Balmain presentförpackning. ..

Office anteckningsbok A5

80 kr

Lyxig A5 anteckningsbok med hård pärm, resårband och 96 linjerade blad (80 g/m²). Perfekt för att skriva ned och dela anteckningar. Dokumentficka invändigt på baksidan. Balmain presentförpackning. Kar..

Orleans Duo Pennset

238 kr

Exklusivt designad kulspetspenna och rollerball penna i presentset. Glänsande UV pistolmetall på övre kropp och oktaedron på lägre kropp. Inklusive högkvalitativ svart bläck. Tvådelad Balmain® present..

Passfodral

518 kr

Denna exklusiva plånbok med gulddetaljer och mönstrat foder är idealisk på resan. Du kan förvara viktiga dokument i den blixtlåsförsedda fickan och kreditkort och SD/SIM-kort i separata fack. Av äkta ..

Presentset med kulspetspenna

622 kr

Presentset i exklusiv design med en rollerballpenna och 4 GB USB-minne i en Balmain presentförpackning av kartong (storlek: 17,5 x 7 x 3,5cm). Metall. ..

Presentset med kulspetspenna

482 kr

Pennset i exklusiv design med en kulspetspenna och en rollerballpenna med eleganta graverade linjer. Inkl. elegant fodral i kolfiberlook (12,5 x 4,3 cm) i en svart Balmain presentförpackning (storlek:..

Visar 1 till 12 av 14 (2 sidor)