Field & Co.

Cambridge Axelremsväska för surfplatta

229 kr

Axelväska i exklusiv design, för surfplatta. Fin vintagelook och smart design för dina enheter. Vadderat huvudfack, specialutformat för att rymma din iPad/surfplatta. Unikt Cambridge Collection-foder ..

Cambridge Datoraxelväska 17"

503 kr

Datoraxelväska i exklusiv och intelligent design för dina enheter. Stort huvudfack med vadderat datorfodral och vadderad ficka för iPad/surfplatta. Två stora framfickor med lock skyddar andra tillbehö..

Campster 12 handgjord flaskkylare

360 kr

Del av Field & Co.® Campster-serien. Designen inspirerades i retro-camping och gammaldags scouter kombinerat med moderna behov. Denna eleganta kylväska kombinerar ull/polymaterial och vinylprydnader m..

Campster 15-tums ” ryggsäck

464 kr

Del av Field & Co.® Campster-serien. Designen inspirerades i retro-camping och gammaldags scouter kombinerat med moderna behov. Denna eleganta ryggsäck har ull/poly material och vinyl accenter för att..

Campster ryggsäck med dragsko

218 kr

Väskan är tillverkad av en yllepolyesterblandning med vinyldetaljer för att skapa en mjuk ryggsäck med dragsko. Denna väska är redo för alla typer av äventyr och stängs upptill med dragsko, har en fra..

Classic 20 ” Duffel

349 kr

Exklusivt designad duffel, tillverkad av bomullscanvas, har ett stort huvudfack och unika Field & Co.™-detaljer. Vinylaccenter, framficka med dragkedja och varaktiga handtag. Sidor kan klämmas ned när..

Field & Co.® Campster 22 ” sjösäck

444 kr

En sjösäck med retro-look och ventilerade skofack på sidorna, övre grepphandtag och en avtagbar vadderad axelrem. Innehåller också en inre organiserare och bakre ärm för rullväskan. Tillverkad i ull/p..

Harper blixtlåsväska i bomullskanvas

240 kr

Denna trendiga blixtlåsväska i bomullskanvas har ett öppet huvudfack med mönstrat foder och en framficka med snäppstängning. Botten med vinyldetaljer, handtag. Kan träs på draghandtag. Justerbar längd..

Harper bokväska i bomullskanvas

206 kr

Denna trendiga bokväska i kanvas har ett öppet huvudfack och en praktisk framficka med snäppstängning. 30 cm vinylhandtag. Tålig bomullskanvas. Del av Harper bomullskanvaskollektion från Field & Co.®...

Harper ryggsäck i bomullskanvas med dragsko

231 kr

Mångsidig, trendig väska i bomullskanvas med dragsko, ett huvudfack och en framficka med snäppstängning. Del av Harper bomullskanvaskollektion från Field & Co.®. Bomullskanvas. ..

Hudson 14" datorväska

263 kr

Field & Co.® Hudson kollektionen har ett urbant utseende och känsla kombinerad med modern funktionell design. Rymligt öppet huvudfack som stängs med Field & Co.® rem. Utvändiga fickor för att snabbt p..

Hudson 15.6" datorryggsäck

381 kr

Field & Co.® Hudson kollektionen har ett urbant utseende och känsla kombinerad med modern funktionell design. Rymligt öppet huvudfack som stängs med Field & Co.® rem. Utvändiga fickor för att snabbt p..

Visar 1 till 12 av 28 (3 sidor)