Zoom

Daytripper 15,4" axelväska för bärbar dator

485 kr

Denna lätta axelväska är perfekt på pendeltåget eller resan. Det stora huvudfacket rymmer din dator. Särskild iPad-ficka för säker förvaring av din iPad eller surfplatta i de flesta fodral. Organisati..

DayTripper 16" datorryggsäck

588 kr

Denna lätta ryggsäck har ett datorfack som rymmer datorer upp till 16" i tryggt förvar med åtkomst från sidan. Öppet huvudfack innehåller en specifik blixtlåsförsedd nylexfodrad och vadderad iPad-fick..

Kontrollvänlig 15,4" axelväska för dator

638 kr

Datorväska i exklusiv design med dedicerat datorfack som kan fällas ut plant på transportbandet som gör att du snabbare kan ta dig genom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Datorfack åtkomligt från si..

Kontrollvänlig 17" axelväska för bärbar dator

529 kr

Blixtlåsförsett fack baktill rymmer en bärbar dator på upp till 17" och har även en separat kardborrstängd ficka. Öppet huvudfack innehåller en specifik blixtlåsförsedd nylexfodrad och vadderad iPad-f..

PB-4000 Zoom Energy Torus

303 kr

Med Zoom® Energy Torus kan du anpassa ditt extrabatteri. Setet innehåller silikonfodral i svart, lime och turkos för att matcha din personlighet eller humör. Detta litiumpolymerbatteri på 5V/1A 4 000..

Power Stretch 15" datorryggsäck

528 kr

På utsidan av ryggsäcken finns framtill en resårförsedd ficka för surfplattan och sidfickor med stretchnät för snabb åtkomst till alla dina mobila enheter. Huvudfacket har en särskild neoprenficka för..

Power Stretch 17" axelväska för dator

488 kr

Det blixtlåsförsedda huvudfacket har ett vadderat fodral för din dator på upp till 17" och en särskild neoprenficka för din surfplatta. Den särskilda neoprenfickan för extrabatteriet för din mobil har..

Power Stretch surfplatteväska

438 kr

Blixtlåsförsett vadderat huvudfack för din surfplatta samt särskilda neoprenfickor för din bärbara batterilösning. På utsidan av väskan finns det framtill en resårförsedd tillbehörsficka för snabb åtk..

Rhythm Bluetooth® audio flaska

472 kr

Denna ljudflaska rymmer 530 ml för att hålla dig otörstig. Avtagbar Bluetooth® högtalare så att du kan hämta motivation genom att lyssna på favoritlåten. Stöd för handsfreesamtal/konferenssamtal. Högt..

Visar 1 till 9 av 9 (1 sidor)