Zoom

Covert Security TSA 15" datorryggsäck

678 kr

Huvudfack och innerficka med blixtlås, organiseringspanel och vadderad avdelning till 15" laptop. Två fickor med blixtlås fram för snabb åtkomst. Elastisk sidficka på vänster sida. Ficka med blixtlås ..

Covert Security TSA 15" datorryggsäck

678 kr

Huvudfack och innerficka med blixtlås, organiseringspanel och vadderad avdelning till 15" laptop. Två fickor med blixtlås fram för snabb åtkomst. Elastisk sidficka på vänster sida. Ficka med blixtlås ..

Daytripper 15,4" axelväska för bärbar dator

605 kr

Denna lätta axelväska är perfekt på pendeltåget eller resan. Det stora huvudfacket rymmer din dator. Särskild iPad-ficka för säker förvaring av din iPad eller surfplatta i de flesta fodral. Organisati..

DayTripper 16" datorryggsäck

675 kr

Denna lätta ryggsäck har ett datorfack som rymmer datorer upp till 16" i tryggt förvar med åtkomst från sidan. Öppet huvudfack innehåller en specifik blixtlåsförsedd nylexfodrad och vadderad iPad-fick..

Grid 15" TSA datorryggsäck

611 kr

Elegant material med grå/silver accenter och Zoom® foder. Huvudfack med avdelning för surfplatta och meshficka. Vadderat bakre TSA fack som passar för 15,6" laptop. Kabelgenomgång. Vadderad rygg med t..

Kontrollvänlig 15,4" axelväska för dator

741 kr

Datorväska i exklusiv design med dedicerat datorfack som kan fällas ut plant på transportbandet som gör att du snabbare kan ta dig genom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Datorfack åtkomligt från si..

Kontrollvänlig 17" axelväska för bärbar dator

645 kr

Blixtlåsförsett fack baktill rymmer en bärbar dator på upp till 17" och har även en separat kardborrstängd ficka. Öppet huvudfack innehåller en specifik blixtlåsförsedd nylexfodrad och vadderad iPad-f..

Power Stretch surfplatteväska

361 kr

Blixtlåsförsett vadderat huvudfack för din surfplatta samt särskilda neoprenfickor för din bärbara batterilösning. På utsidan av väskan finns det framtill en resårförsedd tillbehörsficka för snabb åtk..

Power-stretch 15" datorryggsäck

646 kr

På utsidan av ryggsäcken finns framtill en resårförsedd ficka för surfplattan och sidfickor med stretchnät för snabb åtkomst till alla dina mobila enheter. Huvudfacket har en särskild neoprenficka för..

Power-stretch 15.4" axelväska för dator

521 kr

Det blixtlåsförsedda huvudfacket har ett vadderat fodral för din dator på upp till 15.4" och en särskild neoprenficka för din surfplatta. Den särskilda neoprenfickan för extrabatteriet för din mobil h..

Rhythm Bluetooth® audio flaska

527 kr

Denna ljudflaska rymmer 530 ml för att hålla dig otörstig. Avtagbar Bluetooth® högtalare så att du kan hämta motivation genom att lyssna på favoritlåten. Stöd för handsfreesamtal/konferenssamtal. Högt..

Zip 15" datorryggsäck

258 kr

Elegant material med grå/silver accenter. Zoom® foder med utgång för kablar. Huvudfack med avdelning för upp till 15,6" laptop. Meshficka och två extra fickor för en powerbank eller telefon. Vadderad ..

Visar 1 till 12 av 13 (2 sidor)