Glas Produkter

Glas Produkter

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

3 vattenglas

91 kr

Glas från gamla marmeladburkar har nu blivit till 35 cl vattenglas. Detta set med 3 vattenglas är helt tillverkade av återvunnet glas. Glasen kan diskas i diskmaskin. Levereras i en Jamie Oliver prese..

Boda 2-delars glasset

204 kr

Set med isolerande glas (300 ml) med dubbla väggar. Perfekta att servera din latte macchiato, iste eller valfri typ av varm och kall dryck i. Levereras i en lyxig presentförpackning. Inkl. logoplatta...

Flow karaff med kylstav

382 kr

Glaskaraff för servering av kylda viner. Fyll bara kylstaven med vatten, frys den och placera den i karaffen så kan du njuta av ett kylt och välsmakande vitt vin. Det droppfria locket är utrustad med ..

Flow vindekanteringsset

424 kr

Tratten sprider varsamt vinet längst dekanteringskaraffens insida vilket luftar och syresätter det. Låt vinet andas ett tag i den bredbottnade karaffen så att bouqueten kan utvecklas och nå sin fulla ..

Karaff

101 kr

Miljövänlig karaff av 100 % återvunnet glas med korkpropp. Rymmer 800 ml. Karaffen (utom proppen) tål maskindisk. Levereras i en Jamie Oliver presentförpackning. Exklusiv design. Återvunnet glas och k..

Prestige dekanterkaraff med 2 vinglas

655 kr

Elegant karaff för servering av röda och vita viner. Set består av en glaskaraff och 2 matchande vinglas. Karaffen har en volym på 1,1 L och vinglasen 450 ml. Exklusiv design. Skyddande Paul Bocuse pr..

Prestige karaff med 4 glas

615 kr

Servera med stil med denna glaskaraff och 4 matchande glas. Karaffen har en volym på 1 l och vinglasen 370 ml. Tål maskindisk. Levereras i en Paul Bocuse skyddande låda. Exklusiv design. Glas. ..

Vattenkaraff med glas

108 kr

Vattenflaska och glas av återvunnet glas från 5 marmeladburkar. Av 100 % återvunnet glas. Tål maskindisk. Levereras i Jamie Oliver presentförpackning. Exklusiv design. Återvunnet glas. ..

Visar 1 till 8 av 8 (1 sidor)