Grillprodukter

Grillmästaren vill ha kol, den stressade gasol. Här hittar verktygen för en lyckad grillafton. Portabla grillar och grillset, rökspånslådor till kolgrillen och väldigt manliga förkläden med alla grillverktyg du behöver. Tryck din logga på tillbehöret och visa vem den egentliga kocken är. 

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

Asado 11-delars grillset

255 kr

Grillset innehåller stekspade, pensel, grillgaffel och rengöringsborste (alla med trähandtag), sex grillspett och blixtlåsförsedd bärväska med ficka framtill för enkel märkning. Komponenterna kan inte..

Bear grillförkläde med verktyg

288 kr

Förkläde med grillverktyg inkl. stekspade, grilltång, grillgaffel och grillhandskar. Rostfritt stål och bomull. ..

Cove 3-i-1 hopfällbart grillverktyg

135 kr

Hopfällbart grillverktyg med köttgaffel med två klor, en sågtandad kniv och stekspade. Verktygen kan fällas in i det långa handtaget för utrymmesbesparande förvaring. Snabb åtkomst till det verktyg du..

Grill

624 kr

Jamies bärbara kolgrill i lättviktsdesign. Utrustad med spärrgrepp för att göra den enkel att bära och förvara. Hållbar konstruktion och ben av stål med ett justerbart ventilationssystem för perfekt l..

Pitts BBQ rökgrill set

195 kr

2-delars set med röklåda och tång. Placera några förindränkta träflisor i röklådan och placera den på grillen. Ditt kött, fisk och fågel vaknar till liv med den rökiga smaken och förvandlas till en lä..

Satay 3-delars grillset

214 kr

Stekspade, grilltång och grillgaffel i aluminiumlåda med logoplatta i metall. Rostfritt stål & aluminium. ..

Suya 12-delars grillset

408 kr

Väskan i aluminium innehåller 4 stora och 4 små grillspett, köttkniv, grilltång och stekspade. Inkl. logoplatta. Levereras i en presentförpackning. Rostfritt stål & aluminium. ..

Visar 1 till 8 av 8 (1 sidor)