Grillprodukter

Grillmästaren vill ha kol, den stressade gasol. Här hittar verktygen för en lyckad grillafton. Portabla grillar och grillset, rökspånslådor till kolgrillen och väldigt manliga förkläden med alla grillverktyg du behöver. Tryck din logga på tillbehöret och visa vem den egentliga kocken är. 

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

Asado 11-delars grillset

255 kr

Grillset innehåller stekspade, pensel, grillgaffel och rengöringsborste (alla med trähandtag), sex grillspett och blixtlåsförsedd bärväska med ficka fram för enkel märkning. Grillverktyg kan inte märk..

Barbicu 10-delars grillset

222 kr

Fodral med blixtlås, öppen ficka fram och dubbla handtag. Inklusive spatel, gaffel, tång, 2 grillspett, grillpensel och 4 majskolvhållare. Rostfritt stål, trä och fodral i 300 D polyester. ..

Bear grillförkläde med verktyg

288 kr

Förkläde med grillverktyg inklusive stekspade, grilltång, grillgaffel och grillhandskar. Rostfritt stål och bomull. ..

Pitts BBQ rökgrillset

195 kr

2-delars set med röklåda och tång. Placera några förindränkta träflisor i röklådan och placera den på grillen. Ditt kött, fisk och fågel vaknar till liv med den rökiga smaken och förvandlas till en lä..

Satay 3-delars grillset

214 kr

Stekspade, grilltång och grillgaffel i aluminiumlåda med logoplatta i metall. Rostfritt stål och aluminium. ..

Suya 12-delars grillset

408 kr

Väska i aluminium som innehåller 4 stora och 4 små grillspett, köttkniv, grilltång och stekspade. Inklusive logoplatta. Presentförpackning. Rostfritt stål och aluminium. ..

Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)