Grillprodukter

Grillmästaren vill ha kol, den stressade gasol. Här hittar verktygen för en lyckad grillafton. Portabla grillar och grillset, rökspånslådor till kolgrillen och väldigt manliga förkläden med alla grillverktyg du behöver. Tryck din logga på tillbehöret och visa vem den egentliga kocken är. 

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

Adventurer BBQ

741 kr

Jamies lätta, bärbara kolgrill. Chassi och ben i robust stål, med justerbar ventilation för perfekt luftcirkulation. Grillyta 33,5 cm i diameter, räcker till grillfest för 2–4 personer. Levereras i en..

Asado 11-delars grillset

232 kr

Grillset innehåller stekspade, pensel, grillgaffel och rengöringsborste (alla med trähandtag), sex grillspett och blixtlåsförsedd bärväska med ficka fram för enkel märkning. Grillverktyg kan inte märk..

Barbicu 10-delars grillset

197 kr

Fodral med blixtlås, öppen ficka fram och dubbla handtag. Inklusive spatel, gaffel, tång, 2 grillspett, grillpensel och 4 majskolvhållare. Rostfritt stål, trä och fodral i 300 D polyester. ..

Bear grillförkläde med verktyg

332 kr

Förkläde med grillverktyg inklusive stekspade, grilltång, grillgaffel och grillhandskar. Rostfritt stål och bomull. ..

Grilltermometer

104 kr

Grilla köttet med perfekt resultatTemperaturen kan ställas in till Celsius eller Fahrenheit. Drivs med 1 x AAA-batteri (ingår ej). Levereras i en Bullet-förpackning. Metall och plast. ABS-plast. ..

Mill 2-delars grillset med kylväska

190 kr

Set inklusive 2 BBQ nödvändigheter, en spatel och tång som förvaras i väskans främre fack. Kylfacket håller dina drycker kalla. 600D polyester och rostfritt stål. ..

Pitts BBQ rökgrillset

199 kr

2-delars set med röklåda och tång. Placera några förindränkta träflisor i röklådan och placera den på grillen. Ditt kött, fisk och fågel vaknar till liv med den rökiga smaken och förvandlas till en lä..

Satay 3-delars grillset

239 kr

Stekspade, grilltång och grillgaffel i aluminiumlåda med logoplatta i metall. Rostfritt stål och aluminium. ..

Suya 12-delars grillset

454 kr

Väska i aluminium som innehåller 4 stora och 4 små grillspett, köttkniv, grilltång och stekspade. Inklusive logoplatta. Presentförpackning. Rostfritt stål och aluminium. ..

Wells digital gaffeltermometer

153 kr

Stek eller koka ditt kött till rätt temperatur. Gaffeltermometer som innehåller inställningar för olika typer av kött som ska lagas well done, medium, medium rare eller rare. Temperaturen kan ställas ..

West 5-delars BBQ set

185 kr

Grillset inklusive en spatel med integrerad flasköppnare, grillkniv och gaffel, skärbräda och en vadderad grillvante. Fodral med handtag och blixtlås. 600D polyester, rostfritt stål, trä och bomull. ..

XL BBQ grillstekspade

199 kr

Jamie Olivers stekspade med en solid och enkel design som gör det lätt att glida under de saftigaste biffarna eller den mest delikata filen av fisk. Utrustad med en praktisk taggad kant på ena sidan s..

Visar 1 till 12 av 12 (1 sidor)