Kök & Hem

I höstmörkret behövs fina ljuslyktor. Trevliga knivar och skärbrädor i en mysig matlagningsstund med vänner. Förkläden för att slippa spill på din fina vita blus eller skjorta. Trevliga julklappar- och sommarpresenter som ni kan trycka ert motiv på.

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

2-delars vinset

46 kr

Vinset med kyparkorkskruv och flaskförslutare med hällpip. Presentförpackning i kartong. Rostfritt stål. ..

2-delat Bamboo Amuse-set, fisk

122 kr

Dessa två fisk-formade bambuplattor är perfekta för att servera plockmat i amuse-bouche-stil. Levereras i en presentförpackning av Avenue. Bambu och skiffer. ..

2-delat runt set Bambu Amuse

122 kr

Två runda, Bambu Amuse-bouche-tallrikar, perfekta för att servera plockmat. Levereras i en presentförpackning av Avenue. Bambu. ..

2-i-1 Juicer & Spiralskivare

134 kr

Investera i ett köksredskap för en hälsosam livsstil! Juicer och spiralskärare i ett. Med en vridning blir grönsakerna till friska nudelformade spiraler. Juicer låter dig göra frukt till färskpressad ..

3 vattenglas

119 kr

Glas från gamla marmeladburkar har nu blivit till 35 cl vattenglas. Detta set med 3 vattenglas är helt tillverkade av återvunnet glas. Tål maskindisk. Jamie Oliver presentförpackning. Exklusiv design...

3-delars knivset

91 kr

Set innehåller en kockkniv, en tandad kniv och skalkniv. Knivbladen har en non-stick beläggning som gör det möjligt för de skurna ingredienserna att glida bort enklare från bladet. Avenue presentförpa..

3-i-1 Juicer & Mixer

88 kr

Pressa frukt till hälsosam färskpressad juice! Handpress för röd fruktjuice eller granatäpplejuice och en blandningskål med mått och lock för att blanda juice eller till att förbereda färska dressinga..

4 st jumbo köttknivar

200 kr

Hugg in i din favoritbiff med enkelhet genom att använda dessa robusta köttknivar. Jamie Oliver presentförpackning. Exklusiv design. Akaciaträ och rostfritt stål. ..

4-delars köksredskapsats

160 kr

Lättviktsredskap. Set med en stekspade, sked, soppslev och skalare. Konstruktion med en öppning i handtagen för att enkelt hängas på vägghyllor eller krokar. Paul Bocuse presentförpackning. Rostfritt ..

5-delars kryddstativ

117 kr

Håll dina favoritkryddor organiserade med det här 5-delade kryddstativet. Det magnetiska systemet håller varje behållare intill stativet. Varje burk har ett transparent lock så att du kan identifiera ..

7-delars måttset

37 kr

0,5 liter behållare med lock som kan öppnas för att hälla eller stänga. Inklusive måttskedar inuti behållaren. Polypropylen. ..

7-delars måttset

37 kr

0,5 liter behållare med lock som kan öppnas för att hälla eller stänga. Inklusive måttskedar inuti behållaren. Polypropylen. ..

Visar 1 till 12 av 426 (36 sidor)