Serverings Set

Servera med stil. Här hittar du många roliga artiklar till mingelpartyt eller helgmyset. Ost- och serveringsbrickor, smakprovarset, brödskärbrädor och ölprovarbrickor. Med lite exklusivare gravyrer på artiklarna gör du ett avtryck på gåvorna.

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

Antipasti serveringsbräda

182 kr

En ikonisk Jamie-serveringsbräda, perfekt för bröd, antipasti och ost. Exklusiv design. Akaciaträ. ..

Bistro skärbräda

158 kr

Rustik skärbräda. Perfekt för att servera mat, förrätter eller smårätter. Akacia trä som ger ett unikt utseende och genuin känsla. Paul Bocuse presentförpackning. Akaciaträ. ..

Bistro skärbräda med brödkniv

432 kr

Skärbräda med integrerad brödkniv gör den perfekt för att skära bröd. Brödsmulorna faller genom de längsgående öppningarna till brickan undertill så att köksbänken eller middagsbordet inte blir smulig..

Boda 2-delars espressoset

136 kr

Isolerande espressoglas med dubbla väggar. Volym 80 ml. Lyxig presentförpackning inklusive logoplatta. Glas. ..

Boda 2-delars kaffeset

168 kr

Isolerande kaffemuggar med dubbla väggar. Volym 200 ml. Lyxig presentförpackning inklusive logoplatta. Glas. ..

Cheers serveringsbricka

264 kr

Roligt sätt att servera dina favoritdrinkar eller för att t ex ha en egen öl- eller vinprovning. Träbrickan har en svart krittavla för roliga meddelanden eller namn på drinkar. Inklusive fyra glas 250..

Culi amuse bouche-set i 13 delar

301 kr

Amuse bouche-set inklusive 3 glas med metallskedar, 3 keramikskedar och 3 keramikskålar på ett skifferfat. Presentförpackning. Exklusiv design. Skiffer, keramik, glas och metall. ..

Element skärbräda och kockkniv

641 kr

Ett grundset för att laga mat i köket. En hållbar bambuskärbräda och en kockkniv på 8" i exklusiv Marksman-design. Rostfritt stål, knivblad med nonstick beläggning och fint slipad egg för överlägset r..

Hartley 2-delars muggset med korkunderlägg

99 kr

Tidlös design & form på muggar. Korkunderlägg skyddar möbelytor mot dropp och kondens. Volym per mugg är 275 ml. Underlägg har Ø 8,2 cm. Seasons presentförpackning. Keramik och kork. ..

Linden 2-delars glasset med underlägg

158 kr

Tvådelat glasset för varma eller kalla drycker. Bambuunderläggen kan också fungera som små brickor för små sötsaker eller liknande till din drink. Volym per glas är 250 ml. Underlägg har Ø 8,3 cm. Sea..

Medford serveringsbräda

90 kr

Denna serveringsbräda i trä är utmärkt för bröd, dip, antipasti, tapas eller någon form av mat som är avsedd att dela. Seasons presentförpackning. Trä. ..

Milano 2-delars muggset

119 kr

Muggar med en rolig design. De ser ut som krossade papperskoppar men i verkligheten är de muggar av keramik. Volym 250 ml. Tål maskindisk. Seasons presentförpackning. Keramik. ..

Visar 1 till 12 av 18 (2 sidor)