Serverings Set

Servera med stil. Här hittar du många roliga artiklar till mingelpartyt eller helgmyset. Ost- och serveringsbrickor, smakprovarset, brödskärbrädor och ölprovarbrickor. Med lite exklusivare gravyrer på artiklarna gör du ett avtryck på gåvorna.

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

2-delat Bamboo Amuse-set, fisk

119 kr

Dessa två fisk-formade bambuplattor är perfekta för att servera plockmat i amuse-bouche-stil. Levereras i en presentförpackning av Avenue. Bambu och skiffer. ..

2-delat runt set Bambu Amuse

119 kr

Två runda, Bambu Amuse-bouche-tallrikar, perfekta för att servera plockmat. Levereras i en presentförpackning av Avenue. Bambu. ..

Bambu skärbräda med kniv

240 kr

En bambu skärbräda med ett inbyggt, rostfri kniv för alla dina hugga behöver. De silikon kuddar under håll skärbrädan säkert på plats samtidigt minska. Levereras i en presentask av Avenue. Trä med ros..

Bistro skärbräda

157 kr

Rustik skärbräda. Perfekt för att servera mat, förrätter eller smårätter. Akacia trä som ger ett unikt utseende och genuin känsla. Paul Bocuse presentförpackning. Akaciaträ. ..

Bistro skärbräda med brödkniv

457 kr

Skärbräda med integrerad brödkniv gör den perfekt för att skära bröd. Brödsmulorna faller genom de längsgående öppningarna till brickan undertill så att köksbänken eller middagsbordet inte blir smulig..

Boda 2-delars espressoset

126 kr

Isolerande espressoglas med dubbla väggar. Volym 80 ml. Lyxig presentförpackning inklusive logoplatta. Glas. ..

Boda 2-delars kaffeset

180 kr

Isolerande kaffemuggar med dubbla väggar. Volym 200 ml. Lyxig presentförpackning inklusive logoplatta. Glas. ..

Cheers serveringsbricka

283 kr

Roligt sätt att servera dina favoritdrinkar eller för att t ex ha en egen öl- eller vinprovning. Träbrickan har en svart krittavla för roliga meddelanden eller namn på drinkar. Inklusive fyra glas 250..

Chokladfondue-set i glas

240 kr

En chokladfondue för två. Setet innehåller en 340 ml skål, ett porslinvärmare och två bambugafflar. Presenteras i en Seasons presentförpackning. Glas, porslin och bambu. ..

Culi amuse bouche-set i 13 delar

271 kr

Amuse bouche-set inklusive 3 glas med metallskedar, 3 keramikskedar och 3 keramikskålar på ett skifferfat. Presentförpackning. Exklusiv design. Skiffer, keramik, glas och metall. ..

Derby antipasti serveringsbricka

238 kr

Jamie Oliver serveringsbricka för antipasti, ost och bröd. I vackert acaciaträ som passar perfekt i köket. Acacia. ..

Derby antipasti serveringsbricka

238 kr

Jamie Oliver serveringsbricka för antipasti, ost och bröd. I vackert acaciaträ som passar perfekt i köket. Acacia. ..

Visar 1 till 12 av 27 (3 sidor)