Serverings Set

Servera med stil. Här hittar du många roliga artiklar till mingelpartyt eller helgmyset. Ost- och serveringsbrickor, smakprovarset, brödskärbrädor och ölprovarbrickor. Med lite exklusivare gravyrer på artiklarna gör du ett avtryck på gåvorna.

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

Alin förrättsset

116 kr

Förrättsset med en bambutallrik, sex färgade cocktailpinnar och en vit keramikskål. Levereras i en presentförpackning av Avenue. Bambu och keramik. ..

Anna 2-delars serveringsbricka i fiskform gjord av bambu

127 kr

Dessa två fisk-formade bambuplattor är perfekta för att servera plockmat i amuse-bouche-stil. Levereras i en presentförpackning av Avenue. Bambu och skiffer. ..

Avery skärbräda med kniv i bambu

256 kr

En bambu skärbräda med ett inbyggt, rostfri kniv för alla dina hugga behöver. De silikon kuddar under håll skärbrädan säkert på plats samtidigt minska. Levereras i en presentask av Avenue. Trä med ros..

Ayden 2-delars rund serveringsbricka i bambu

127 kr

Två runda, Bambu Amuse-bouche-tallrikar, perfekta för att servera plockmat. Levereras i en presentförpackning av Avenue. Bambu. ..

Belgium chokladfondue-set i glas

256 kr

En chokladfondue för två. Setet innehåller en 340 ml skål, ett porslinvärmare och två bambugafflar. Presenteras i en Seasons presentförpackning. Glas, porslin och bambu. ..

Bistro skärbräda i trä

165 kr

Rustik skärbräda. Perfekt för att servera mat, förrätter eller smårätter. Akacia trä som ger ett unikt utseende och genuin känsla. Paul Bocuse presentförpackning. Akaciaträ. ..

Bistro skärbräda med brödkniv

488 kr

Skärbräda med integrerad brödkniv gör den perfekt för att skära bröd. Brödsmulorna faller genom de längsgående öppningarna till brickan undertill så att köksbänken eller middagsbordet inte blir smulig..

Boda 2-delars espressoset i glas

134 kr

Isolerande espressoglas med dubbla väggar. Volym 80 ml. Lyxig presentförpackning inklusive logoplatta. Glas. ..

Boda 2-delars kaffeset i glas

191 kr

Isolerande kaffemuggar med dubbla väggar. Volym 200 ml. Lyxig presentförpackning inklusive logoplatta. Glas. ..

Bolton serveringsbräda för bruschetta

244 kr

Denna serveringsbräda för bruschetta med dipskål i sten från Jamie Oliver är perfekt för servering av snittar och liknande. Trä och sten. ..

Brite-Mat® fyrkantigt underlägg

18 kr

Underlägg med fantastisk färgåtergivning på en låg och halkskyddad bas. Tillverkat i 100 % egen återvunnen plast. Laminerat papper, återvunnen plast. ..

Brite-Mat® fyrkantigt underlägg med däckmaterial

18 kr

Underlägg med fantastisk färgåtergivning på en låg och halkskyddad bas. Tillverkad av återvunna däckmaterial, papper och plast. Laminerat papper, återvunnen plast och däckmaterial. ..

Visar 1 till 12 av 59 (5 sidor)