Verktyg & Lampor

När behöver man ett verktyg som gåva från ett företag?... Alltid! Tänk på vad glad er kund blir för att ert företag finns när bilen har gått sönder, då i bakluckan ligger verktygssetet som ni gav bort i julklapp som företagspresent. Eller ficklampan när elen har gått. Måttbandet när man ska mäta vinnaren i boule. Ge bort en smart present med ert tryck på. Den kommer garanterat att användas när det behövs som mest.

Presentreklam - Företagspresenter - Give Aways - tryck din logo på allt

Alla priser är exkl. moms och frakt!

0,5 W Radar nyckelringsficklampa

57 kr

En stark 0,5-watts vit glödlampa. Inbyggt handtag i änden som kan användas som tryckströmbrytare. Levereras i en Marksman presentförpackning. Inkl. 4 st. LR44 Panasonic knappcellsbatterier som är isat..

1 W Orbit ficklampa

154 kr

1-watts LED-ficklampa i aluminium med vitt ljus, frostad lins och vridströmbrytare. Levereras i en Marksman presentförpackning. Inkl. 2 st. AA Panasonic penlite batterier som är isatta. Exklusiv desig..

1 W Radar ficklampa

130 kr

Ficklampa i aluminium med en stark 1-watts glödlampa med vitt ljus, frostad lins och tryckströmbrytare bak. Inbyggd klämma bredvid tryckknappen. Levereras i en Marksman presentförpackning. Inkl. 3 st...

1 W Vector ficklampa

144 kr

1-watts LED-ficklampa i aluminium med starkt vitt ljus, frostad lins och tryckströmbrytare bak. Levereras i en Marksman presentförpackning. Inkl. 2 st. AAA Panasonic penlite-batterier som är isatta. E..

13-funktions multiverktyg

160 kr

13-funktions multiverktyg med påse för förvaring och skydd att fästa i bältet. Inklusive näbbtång, standardtång, trådskärare, tre slitsskruvmejslar (1/4", 1/8" och 1/16"), stjärnskruvmejsel, ett tagga..

15-delars verktygsset

358 kr

Hammare, tång, spärrhandtag, bits och skiftnyckel med förvaringsväska. Levereras i en Dunlop presentförpackning. Exklusiv design. ABS och rostfritt stål. ..

16-i-1 ficklampa, laserpekare, multiverktyg

143 kr

16-i-1 multiverktyg med 4-delars hylsset, hylsanslutning, flasköppnare, sågtandat knivblad, 2 stjärnskruvmejslar, 2 spårskruvmejslar, insexnyckel, stans, LED-ficklampa på 0,75 W och laserpekare. Lever..

19-delars verktygsset

101 kr

Litet och vikbart 19-delars verktygsset med en karbinhake för enkel förvaring. Setet innehåller 4 hylsor (7-8-9-10 mm), 1 bitsmejsel, 10 skruvbits, 1 förlängning och 3 insexnycklar (3-4 5 mm). 600D oc..

1W Lighthouse ficklampa

130 kr

Lampkroppen av aluminium och de röda silikonringarna gör att denna fyrliknande ficklampa ger ett starkt intryck. Den kan användas som ficklampa på 1 watt, med inbyggd zoomningsfunktion. Med utdragsfun..

2 m-måttband med vattenpass

17 kr

2-meters måttband med anteckningsblock, penna och bältesklämma. Innehåller ett vattenpass. Med gradering i centimeter och tum. Plast. ..

24-delars verktygsset

168 kr

6 skruvmejslar, 10 bits, kopplingsdon, 4 hylsor, 2 tänger och pincett kombinerade i en verktygslåda av plåt. Metall. ..

25-delars verktygsset

166 kr

Praktisk verktygsset som inkluderar skruvmejselhandtag, 10 bits, kopplingsdon, 4 hylsor, pincett, 2 tänger och 6 precisionsverktyg och en nylonpåse. 420D nylon. ..

Visar 1 till 12 av 299 (25 sidor)